utorok 18. apríla 2017

Ninkovic A-League dvojité ponorenie Sydney späť za remízu proti City

Milos Ninkovic strelil pokutu double nazvyš Sydney FC je sčervená madcap 2-2 A-League kresliť s pod pevnosťou Melbourne City. Dvakrát sa Sky Blues prišiel zozadu u AAMI Park v sobotu v noci a dvakrát Filip Hološko bol pri pomoci pre Ninkovic.A-League rozhodcu Williams sa ospravedlňuje za gaffes v Wanderers patom Viac

Ciele srbského je zaistená korisť by byť zdieľané po City ukradol vedení proti behu hry. Aaron Hughes sa pozrel von dotyku a šťastie byť na ihrisku, než sa vydáte City do vedenia v 37. minúte.Ninkovic obnovená parita, ale City golden-boot vodca Bruno Fornaroli produkoval svoj 11. gól v sezóne na 2-1.

Ninkovic robil to 2-2 a nahradiť Shane Smeltz mohla schmatol ho na smrť, len na volejbal u konca. City nemohol sťažoval po tom, čo produkovať ich najchudobnejšie začiatok sezóny. Talismanic Socceroo Aaron Mooy (rebrá) bol jedným z piatich výnimiek spolu s Erik Paartalu (bolestivosť) a Ivan Franjić (quad).

Hmota zmenou dotknuté City, ktorý začal ako tím parkových futbalistov. Sydney vymkla kontrole, je odmietnuť iba kombináciou posledný-priekopa brániace, svojhlavé streľby a City gloveman Thomas Sorensen.Hughes hral so žiadnym ku skúsenostiam z jeho 455 anglickej Premier League zápas, dvakrát vyhodnotili lopta v lete opustiť svoj tím hrozne vystavení.

A vystrelil-up Jacob Melling rozpútal riešiť na George Blackwood hodného trest Sky blue, ale to bolo prehliadnuť rozhodca Strebre Delovski. Keď v polovičnej ceste vedenie Michael Zullo objavila krátko po tom, čo sa zdalo, Hughes a Matt Millar zaplatí za svoje zlé štarty, ale debutant stredopoliar Ali Eyigun bola vymaza ná.

Potom City produkoval Sucker Punch, s Hughesom výletníci domov Harry Novillo je presný roh. The Sky Blues reagoval po prestávke, s Ninkovic vyrába najlepší gól v zápase je.31-ročný odklonené Hološko kríž minulosti Sorensen s vnútrom päte, krúžiť preč radostne s ekvalizérom.

City tam pozrel k mání, ale Novillo im išiel dopredu ešte raz, nájsť uruguajskej na hodinu ochrannej známky. Fornaroli sotva faktor v zápase o otvorení hodinu, ale vyliezol vysokej poháňať hlavičky okolo Vedran Janjetovic. tréner Sydney Grahama Arnolda sčervená boli ušetrení sa 12 minút zostávajúce, keď Alex Gersbach kríž nájdených Hološko hlavou späť Ninkovic.Ekvalizér bolo ťažké pre mesto, ale horšie by mohlo byť ešte prísť s Jacob Melling belhal zo zeme s podozrením na poranenie kolena.

City šéfa Johna van, t Schipa povedal, že bol spokojný s odpoveďou na jeho stranu sa po chudobný štart, ktorú pripisuj ú neskorých odbery Mooy a Paartalu. "Mali sme toľko zmien, sme nemali ani praktizovať tento týždeň s týmto tímom, pretože (ich zranenia) dnes ráno prišiel," povedal. "Reakcia bola pozitívna, sa ukázal veľmi dobrý charakter."

Arnold, že po prvej pol hodiny, bolo to dva body vyhodiť. "Mali sme šancu potom, čo náhodou po náhode," povedal. "Ak nechcete mať svoje šance, dostanete potrestaný."


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára