štvrtok 13. apríla 2017

Wallabies, aby sa uvoľnil David Pocock a Michael Hooper v tandeme proti Fidži

Hviezda kvalita Wallabies 'Openside flankers Michael Hooper a David Pocock je nepopierateľná a donútil trénera Michaela Cheik ruku do východiskovej obaja proti Fidži.

Austrália bude valiť von brilantné zadného radu, vrátane robustný Blindside Flanker Scott Farda s Pocock naplnenie No8 dres v ich otvárač svetového pohára v Cardiffe v dňoch Wednesday.How môžem…blafovať svoju cestu v Rugby World Cup?Čítajte viac

Je to druhýkrát dvojica sa začali zápas spoločne, po úspešnom výlet vo víťazstvo 27-19 nad All Blacks v Sydney v auguste, ale Cheik pripúšťa kombinácia nemôže byť zadržal dlhšie.

"ja len, že obaja z nich v priebehu sezóny, a s tým , čo urobili v testovacom Footy, to je pomerne nemožné ponechať jeden out," povedal Cheik.

Aj keď vice-kapitán Hooper zostáva v známom No7 dres, lopta-lov Pocock štrbiny v na zadnej skrumáže -., ktorú trvá nezmení spôsob, akým sa hrá hru akýmkoľvek opatrením

27-ročný trénoval na No8 pravidelne už od konca šampionátu v ragby, vyhral Wallabies a čerpal zo skúseností Cheik, bývalý No8 a majster piatich ôsmy Stephen Larkham, tréner Brumbies a Wallabies backline tréner.

Unibet online bonus

To všetko vzhľadom Cheik dôveru, aby sa uvoľnil pár na Fidži. "Pre [Pocock] je to hlavne o kontrolu skrumáže - on mal trochu rukoväťou na ktoré už," dodal Cheik. "Verím, že v ňom veľa tu.Bol na to, čo urobil veľmi univerzálne. "

Cheik zdôraznil, že je to skvelá príležitosť pre duo, ktorí teraz šancu uzamknúť spoty pre zvyšok turnaja.

< p> "myslím, že so m si naozaj užil spolupracovať," povedal. "Boli divokí oponenti, samozrejme. A teraz je tu možnosť, že sa zrejme nemyslel, že by niekedy, aby spolupracovali, ktorú si užil. "

Zatiaľ Will Genia bol daný kývnutie na záložník pred Nick Phipps, s Bernardom Foley vytláčať Quade Cooper pre No10 dres.Ako sa dalo očakávať, veterán Matt Giteau a power-runner Tevita Kuridrani zaberať centrum škvrny, s Israel Fola naklonil k hviezde od obrancu, zatiaľ čo Adam Ashley-Cooper a Rob Horne sú na krídlach.

V prvom rade , stúpajúca Brumbies hviezda Scott Sio zabalíme po boku kapitána Stephen Moore a Sekope Kepu, sa James Slipper stolicu potom, čo viedol Wallabies v ich finálnej warm-up zápasu proti USA.

Kane Douglas a Rob Simmons začne v druhom rade sa Will Skelton výhodná ako možnosť powerhouse z lavičky.

"Skelton odviedol absolútne vynikajúcu prácu," povedal Cheik. "Naozaj, na svoj vek, ako on príde prostredníc tvom systému a to, čo on bol schopný priniesť do medzinárodného futbalu v tak mladom veku, v jeho postavenie bolo vynikajúce.

" Je to jeho prvá Svetový pohár, takže chcem, aby len zarábať svoju cestu do [tím] a dozvedieť sa niečo viac o tom, čo je turnaj prinesie. - všetky tie malé kúsky "

rovnako ako Phipps a črievičku, bude Skelton získať nejaké herný čas proti Fidži pred zarábať štart proti Uruguaju v Birminghame.


Unibet-Ďalšie informácie

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára