utorok 11. apríla 2017

Slovan Bratislava chce obhájiť double

Jesenný majster Corgoň ligy Slovan Bratislava včera začal zimnú prípravu až s 39 hráčmi. Belasí prekvapujúco davaj priestorov: odchovancom, Ktory v minulosti Parfemy šancí nedostali. Slovan si dáva do jarnej časti jasný Cieľ - obhájiť minuloročné double.
Lider Corgoň ligy po jesennej časti Slovan Bratislava začínal s prípravou paradoxne Medzi posledným, no zato s jednoznačne najširším kádrom, keďže sa na úvodnom zraz zišlo až 39 hráčovho. "Kadere je dostatočnom široký, viacerích hráči sa vrátili z hosťovaní. Mužstvo sa určite vyselektuje, na ligu Rata s 24 - 25 hráčov.Chlapci hráči podávali na jeseň stabilné a dobré výkony, veríme, že budem oporami ai v jarnej časti tajte sezóny, " nechal sa pocut hlavný tréner Slovana Jozef Valovič. V jeho tíme dostalo priestorov: viacerích mladých hráčovu, Ktory sa teraz mozu pobiť o miesto v zostava. v priprave belasých však zarezáva ai sk úsený brankár Dušan Perniš, ktory sa vrátil z hosťovaním z Nitry a bude robit Konkurencia dvojicu Putnocký - Polaček.
v tíme sedemnásobného majstra Slovenska zatím zotrvali Všetky Kľúčové opory Ako Marko Milinkovic, Róbert Vittek či Pavel Fořt.Vedenie klubu však nevylúčilo možný odchod hráčovho, Záujem je napríklad o brankára Putnockého, no na neho stále nedostali konkrétnu ponuku. Síce sa zatím v bratislavskom klube neukázala Žiadna posila, vedenie klubu sa plánuje zaoberať ai touto otázkou. Podľa Najnovší informácií má do Slovana namierené nitriansky tvorcov hry Cleber. "Samozrejme, uvažovalo sa, ai sa o tom uvažuje. Problémom je skutocnostou, že máme momentálne v kádri Šesť cudzincov, teda hráčovho mimo Európskej unie. Nemozem tento stav navyšovať, iba Piata Mozu totiž hrať v jednom ligovom zápase," < / i> dodal Valovič na adresu 27-ročného Brazílčan.
Mužstvo má zatím na planéte 11 pr ípravných zápasový.Slovan absolvuje prípravu Nielen na slovenské, ale čaká ho aj sústredenie v Turecku. "Príprava sme rozdelili na tri časti. Najskôr budeme trénovať v domácich podmienkach, potom poďme na kondičné sústredenie do Vysokých Tatier. Najdôležitejšia bude tretia fáza, ked absolvujeme vo februari herne pobyt v Turecku. Tam sa mužstvo rozohrá a hráča Pridať dobre pripravenej na náročné jarné boje, " Skonštatovali Valovič.
Do jarnej časti si Belas tábor dáva tradične ľan rozhodujuca Najvyšším Ciele. Slovan chce obhájiť minuloročné double, no zároveň by rád potešil fanúšikov ai úspechom na európskom poli. "V prvo rade chce hrať Atraktívny futbal a prilákať Divákov.S tím by mali pristáť víťazstva a s nimi prvé miesto v tabuľkami. Tá pyramída je jasná, ho vrcholom je Majstrovský titul. Chceme obhájiť prvenstvo ai v Slovnaft Cupe, teda domácom pohári. Výhru ligu na slovenskom je však málo, musíme kvalitne pripraviť mužstvo nájmy na Europska súťaž - Ligu majstrov. Barometrom ich presadiť sa na európskej klubovej scéne, " dodal na záver hlavný kormidelník bratislavského Slovana.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára