nedeľa 16. apríla 2017

Lewis Hamilton popiera napätie s Nico Rosberg ovplyvňuje Mercedes

Lewis Hamilton bol hit späť na nároku Toto Wolff, že napätý vzťah majster sveta sa s Nico Rosberg má škodlivý vplyv na Mercedese.

Wolff, Hamiltonov zamestnávateľ, opísal tlejúci napätie medzi jeho dvoma ovládačmi as Mercedes ', najväčšou slabinou' a tiež tvrdil, že bude uvažovať o zvrhnutie jeden z nich by mal ich vzťah aj naďalej kyslá

Ale v reakcii na pripomienky Wolff, Hamilton, ktorý tvrdil, jeho tretí majstrovstvá sveta v októbri -. jeho druhý v rade s Mercedes - povedal: "vždy je spálená natoľko neúmerné. Mali sme 16 raz-dva povrchy, takže náš vzťah nie je v skutočnosti spôsobuje nejaké problémy.

"Myslím, že sme obaja odviedli skvelú prácu.To nie je ako on bol roztržitý a neskončila vysoko, alebo naopak, takže myslím, že nakoniec je to jednoduché pre ľudí, aby sa veci ako samozrejmosť. Nemáme spôsobil nejaké problémy a energie v tíme je tak vysoko, ako je to niekedy bude, a to je preto, že to, čo robíme, ako to robíme.

"Sme nikdy nebude najlepší priatelia, ale nejako sme sa, aby to fungovalo. Existujú okamihy napätia, ale to je rovnaké v každom druhu športu by som predstaviť. "

Hamiltonovho vzťah s Rosberg sa objaví na všetkých-time low po dvoch rokoch, v ktorých majú napadnutých šampionátu jazdcov [Hamilton ktorý videl off Rosberg v názve výzvu s tri závody, aby ušetril, bol obvinený z "extrémne agresívnu jazdu" svojim tímovým kolegom po tom, čo dvojica udrel kola v Austine. Rosberg potom hodil čiapku na Hamiltona pred pódium osláv.

Hamilton má následne povedal, že jeho tím "cítil potrebu byť navyše v teple" na R osberg, víťaz najbližších troch pretekoch po tejto spadom, je . vyhlásenie nemeckej popisovaný ako "zámienka" pre zlyhanie Brit je vyhrať nasledujúci závod v Mexiku

v rozhovore s Motorsport.com, Wolff povedal: "v budúcnosti budeme uvažovať, ak ide o najlepšie nastavenie pre tím.Osobnosť a charakter vnútri tímu je rozhodujúce zložkou pre úspech tímu.

"Ak máme pocit, že to nie je v súlade so všeobecným konsenzu, ducha a filozofiu v rámci tímu, môžeme uvažovať, že ak vezmeme rozhodnutia, pokiaľ ide o lineup vodiča pri jazde vpred. "

Hamilton, ktorý povedal, že chce ukončiť svoju kariéru s Mercedes, podpísal novú trojročnú zmluvu v máji. Rosberg súčasný kontrakt vyprší na konci roka 2016, ale nemecký nemá túžbu opustiť

Pokiaľ ide o budúcej sezóne, Hamilton, ktorý hovoril s BBC, ktorá znie :. "Človek nikdy nevie, čo sa bude diať, ale budem tvrdo pracovať, pracoval na svojej kondí cii, a musím každý plán, ako vrátiť silný. "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára