utorok 18. apríla 2017

Jürgen Klopp:, Nechcem, aby Daniel Sturridge späť príliš skoro '

Daniel Sturridge nebude robiť jeho najnovšie zranenie návrat na Upton Park v sobotu popoludní aj napriek náznaky z Jürgen Klopp, že by mohol byť pripravený hrať proti West Hamu. Liverpool útočník deklaroval seba zapadajú po nevráti kmeň pred pár dňami, ale zostal na Merseyside spolu s Jordan Henderson, ktorý má zranenie

S vedomím záznamu zranenia Sturridge je, -. Sturridge má len podarilo šesť hier v tejto sezóne - Klopp chce, aby dvojnásobne istí jeho pripravenosti, než ho znovu zaviesť. "Nie som hospodárstva Daniela späť, snažím sa ho prinútiť fit," vysvetlil Klopp. "Má intenzívne trénoval a zdá sa v poriadku, ale teraz musíme zistiť, ako zareaguje. Chcem ho mať v najlepšej forme, to je všetko.Najlepšia vec, ktorú by bolo ďalšie dva týždne, ale skôr mohlo byť možné. Hlavná vec je, aby ho priviedol späť príliš skoro a nechať ho vyzdvihnúť ďalšie zranenia. Musíme byť trpezliví. "

Sturridge vynechal väčšinu sezóny prostredníctvom troch samostatných zranenia bedra, kolena a nevráti, a po spustení a strelil dvakrát proti Southamptonu v Capital One Cup, hral len raz, pretože - na 2-0 porážka u Newcastle na začiatku decembra.Liverpool tiež stratil Divock Origi na ochromiť zranenia proti Leicesteri na Štefana, aj keď Christian Benteke je opäť k dispozícii a poskytuje víťazný gól v každom z posledných dvoch zápasov.

ciele Klopp pre druhú polovicu sezóna je získať viac bodov ako v prvom polroku a ísť tak ďaleko, ako je to možné vo všetkých pohárov. "Januári by mohla byť rozhodujúcim mesiacom, ale je ťažké hovoriť o ešte polovici januára, pretož e potrebujeme, aby sa zameral na začiatku," povedal Nemec. "Máme West Ham, potom Stoke, potom Exeter, potom Arsenal. Hneď v prvom týždni mesiaca sme v troch rôznych súťažiach.Je to zápas od zápasu, s ťažko kedykoľvek obnoviť a pripraviť, a to bude obzvlášť náročné čas pre tímy v Capital One Cup semifinále. "

Liverpool sú stále v Europa League príliš, čo recommences vo februári. "Je to náročné, ale to je preto, že sme boli úspešní," povedal Klopp. "Budeme hrať minimálne štyri zápasy viac ako ostatné, vzhľadom k Capital One a Europa League a my začíname vidieť efekt v šatni. Po našom poslednom víťazstve hráči neboli oslavuje; sedeli stále premýšľal o ďalšej hre.Chápem, prečo ľudia hovoria, že január bude rozhodujúci. "

Pred rokom Klopp bol ešte v dôvere Borussia Dortmund, kde sa stal najdlhšie slúžiacim manažérom klubu. On je zjavne stále zvyknúť anglického futbalu, ale má za sebou v r oku 2015 ako dobrý rok. "Mal som najdlhší dovolenku v mojom živote a najväčšiu zmenu vo svojom živote, meniace sa krajinu. Bol to dobrý rok pre mňa osobne. "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára