nedeľa 16. apríla 2017

Anglie a Rabbitohs prop Tom Burgess má druhý pokus NFL

Anglie rugby league prop Tom Burgess vyšlo s Buffalo účty v pátek ve svém druhém pokusu NFL za dva dny. Poté, co zkoušel s New York Giants ve čtvrtek 23-letý trénoval s bankovky v Orchard Park v pátek ráno.Funkcionář družstva potvrdil, že zasedání vzala place.NRL kluby získat navíc 100 milionů dolarů ročně po nárazník vysílání mnohem Více

Mladší bratr anglického duálního kódu mezinárodní Sam, Tom je jedním ze čtyř Burgess bratři v současné době hraje v australské národní Rugby League.

Luke Burgess hraje za Manly, Sam Burgess se právě vrátil do Russell Crowe v Jižní Sydney z Bathu, zatímco Tom a jeho dvojče George jsou také na knih� �ch Rabbitohs.

Tom Burgess letos podepsal prodloužení o jeden rok na Bet365-Podrobnosti Redfern oválu, držet ho v klubu až do roku 2018. Ten byl v USA celý týden, i když se snaží, jak těsné konec v NFL [Svou kariéru začal jako dva z jeho bratrů, s Bradford Bulls

Ten již dříve hovořil o zálibu pro americký fotbal, říká na začátku tohoto roku:.


„Ukázal jsem zájem o NFL na chvíli a I mluvil k některé z mých přátel o tom, jak rád bych se tam [ale] nějak to bylo proměnil mám smlouvu venku.

„to není pravda, je tu nic není, a ještě jsem Bet365-Čtěte více nemluvil s nikým.Je to něco, čí m jsem se rozhodně nezvládl, podíval jsem se na to, ale v současné době nic tam není. "

Zdá se, že Rabbitohové jsou o situaci klidní, Říkat: "Jižní Sydney Rabbitohs může potvrdit, že Thomas Burgess dostal příležitost rozvinout své dovednosti tím, že se účastní výcviku NFL během jeho off-sezónní přestávku." Rabbitohs hodnota Thomas touhu být nejlepší Profesionální sportovec může být a podporovat jeho úsilí. "Hlavní kouč králíků Michael Maguire a Thomas diskutovali o způsobech, jak zlepšit rychlost, sílu a obratnost Burgessa a jsou přesvědčeni, že zkušenost bude prospěšná . "Bývalý ligový hráč Jarryd Hayne nedávno přešel na NFL a vydělal si smlouvu se San Francisco 49ers, jen aby byl vyřazen ze svého seznamu koncem října.

Bet365-Registrace s bonusem zde

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára