utorok 18. apríla 2017

Sekera asistoval, Jurčo se zranil

NEW YORK. Z pěti Slovenská hokejistů, kteří se představili v úterních devíti utkáních NHL, bodoval jen Andrej Sekera z Caroliny. Smůlu měl Tomáš Jurčo z Detroitu, který se zranil. Brankář Jaroslav Halák z Washingtonu nastoupil na druhý zápas za 24 hodin proti Pittsburghu a opět prohrál.

Sekera pomohl 29. asistencí a 40. bodem v sezóně Caroline k výhře nad New York Rangers (3: 1). Hurricanes se radovali proti Rangers po předchozích deseti prohrách ve vzájemných zápasech.Sekera byl opět nejvytíženějším hráčem svého týmu a jednou i přímo ohrozil Henrika Lundqvista v brance Rangers.

Halák dostal šanci i ve druhém zápase proti Penguins, tentokrát inkasoval dvakrát, když zastavil 32 střel. Jeho spoluhráči nedokázali překona t Marca-Andrého Fleuryho v brance Penguins, který po 32 úspěšných zákrocích vychytal pátý Shuo v sezóně. Pittsburgh zdolal Washington už poosmé v řadě.

Tomáš Jurčo Bet365-Podrobný popis z Detroitu se zranil v horní části těla v zápase v Columbusu, ve kterém Red Wings nezvládli poslední desetiminutovku a prohráli 1: 4. Košičan před odstoupením ze souboje třikrát neúspěšně vystřelil.Tomáš Tatar si připsal jeden střelecký pokus.


"Odstoupení Jurča bylo pro nás velkou ztrátou. Skutečně dobře bruslí a pomáhá svému útoku, aby správně fungoval," přiznal po zápase podle Detroit Free Press trenér Red Wings Mike Babcock.

Edmontonu s Martin Marinčin se podař ilo smazat tříbrankovou ztrátu a souboj s Minnesotou rozhodl ve čtvrté sérii samostatných nájezdů Taylor Hall. Marinčin vyslal jednu střelu na branku Wild a na ledě strávil přes 17 minut. Minnesota prohrála potřetí v řadě.

Den po kolapsu Riche Peverleyho přímo na střídačce vyhráli jeho spoluhráči z Dallasu souboj proti lídrovi NHL ze St. Louis 3: 2 po prodloužení. O úspěchu rozhodl Jamie Benn v 64.min. Buffalo - Nashville 1: 4 (1: 1, 0: 2, 0: 1)

Andrej Sekera (Carolina) měl 1 asistenci, odehrál 24:50 min a jednou vystřelil. Sázkové bonusy Bet365

Tomáš Tatar odehrál 16:18 min, měl 1 střelu, 1 minusový bod, 2 trestné minuty, Tomáš Jurčo (oba Detroit) odehrál 9:51 min, měl 1 minusový bod, 3 střely

Jaroslav Halák (Washington) měl 32 úspěšných zákroků.

Martin Marinčin (Edmonton) ode hrál 17:31 min, měl 1 plusový bod a 1 střelu.

Bet365-Získej bonus právě teď

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára