štvrtok 20. júla 2017

Odchádzaš s dobrým pocitom? pýtal sa Dočkal rozhodcu. Odpovedal, že jo

S talianskym arbitrom Mazzolenim počas zápasu často diskutoval a bez komentára sa s ním ani nerozlúčil po záverečnom hvizde. "Pýtal som sa ho, či ide bet 365 domov s dobrým pocitom. Povedal, že jo. Takže je asi všetko v poriadku…"

Sparta šiestykrát za sebou vypadla v kvalifikácii o Ligu majstrov.


S CSKA nebola favoritom, napriek tomu dlho pomýšľala na postup do záverečného play-off. Z Moskvy priviezla nádejný výsledok 2: 2 a doma po šestnástich minútach viedla 2: 0. "Do zápasu sme skvele vstúpili, dostali sme sa do vedenia a súpera do ničoho nepúšťali," opisuje Dočkal úvod né minúty stredajšie bitky.

OD RADOSTI ku sklamaniu.Sparťanskí futbalisti nad CSKA viedli už 2: 0, ale skóre sa úplne prevrátilo.

Zlom podľa jeho názoru priniesol prvý gól ruského tímu. "Povedal by som, že si ho ani extra nezaslúžili, pod žiadnym veľkým tlakom sme neboli.Už sme síce neboli tak aktívni, ale to by sme s nimi ani deväťdesiat minút nevydržali. Škoda, že pasáž, kedy sme potrebovali trochu oddychovať, sme bet365 bonus neustáli bez gólu. "

Vstup do druhého polčasu sa podľa Dočkala domácim vydaril, napriek tomu sa sen o Lige majstrov ďalej rúcal. "Často sa nám stáva, že vstúpime do hry, a potom príde jedna situácia a my z nej bet365 mobil inkasujeme."

" Mali sme dostať penaltu, to je fakt, to musíme konštatovať "

Od stavu 2: 2 už kapitán je hodnotenie prechádza z opisu hry v polemiku s rozhodcom . "Začali sme sa tlačiť dopredu, aktívne sme boli aj v desiatich a mali sme dostať penaltu na 3: 2.To je fakt, to musíme konštatovať, "povedal stručne k Lafatově súboji s Nababkinem.

" Bol by som nerád, aby sme sa schovávali za výkon rozhodcu. Viedli sme 2: 0 a mali sme to plne vo svojich rukách, "uznal Dočkal. "Na druhú stranu v takých zápasoch môžu rozhodovať aj väčšie drobnosti ako je vylúčenie a penalta. Chýb bolo moc; z môjho pohľadu to bolo hrubé ovplyvnenie zápasu. "

Rozhodol gól Dzagojeva na 3: 2. "Otočil sa s loptou a krásne sa trafil. To je kvalita, bet365 stavky ktorú súper mal, "dodáva Dočkal a varuje pred veľkým tlakom, ktorému sa teraz Sparta vystavila. "Mohli sme byť v play-off Ligy majstrov, kde by sa od nás nič nečakalo, a mať Európsku ligu istú. Lenže teraz sme len v play-off Európskej ligy, a tam budeme pod veľkým tlakom.Musíme to zvládnuť. "

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára