piatok 21. júla 2017

Buchtu spláchla Plzeň na konci. Zaparkovaný autobus nevezie nič

Sám potom ešte v nastavení pridal poistku z penalty - 2: 0. Sigma tak po piatich kolách na predposlednom mieste ďalej čaká na prvé víťazstvo od návratu do ligy.

V nedeľu mala k cennému bodu blízko, čo sa týka času. Ale zároveň míle ďaleko až zbabelým herným prejavom. Za zápas si vytvorila len dva brejky - s prvým naložil biedne pomalý Halenár, pri druhom Navrátil ostrým centrom hľadal na malom vápne Štefana, pred ktorým sklzom zachránil Plzeň kapitán Limberský.

Defenzívny taktika mu vychádzala. Plzeň mala tlak, ale gólové šance si vytvorila až po hodine hry. Lenže trikrát počas štyroch minút ju zblízka famózne vychytal gólman Sigmy. Túto "buchtu" dlho nemohli domáci spláchnuť Plzni.Hanáci si museli pripadať ako v Cimrmanovej divadle v hre Dobytie severného pólu: div že totálne bez lopty neprepadali trudomyslnosti. Útočníka nepotrebovali (možno aj preto prekvapivo nechal Kalvoda doma Vašíčka s chorým), avšak poctivo všetci do jedného vypĺňali priestory a Plzeň nevedela kadiaľ cez "autobus". Až striedajúci hráči ju pred jedenástimi tisíckami divákov v závere spasili.

"Veril som, že gól musíme dať, že to už nie je normálne, že sa nám v lige výsledkovo nedarí. Sledoval som hranicu ofsajdu, ako to dával Kovi pod seba. Myslím, že o ofsajd nešlo, "radoval sa Ďuriš.

Po jeho trefe sa asistent trénera Horváth neudržal a sám bežal do klbka oslavujúcich Plzeňáků. A hneď udeľoval rady, ako zvládnuť koniec.Nádej na záverečný nápor zobralo hosťom hlúpe vylúčenie plsko po dvoch žltých za zdržiavanie a za reči. Po faule Vepřek na Rajtorala potom bezpečne premenil v nastavení penaltu Ďuriš. "Chceli sme uhrať dobrý výsledok a do 85. minúty sa to darilo. Potom prišla na tri minúty nekoncentrovať - ​​a odchádzame s prázdnou. Ale domáci boli celý zápas lepší a výsledok je zaslúžený, "uznal Buchta.

" Keď už sme tak dlho držali bezgólový stav, tak nás porážka mrzí.Plzeň je však silný mančaft, "poklonil sa Kalvoda.

Vysvedčenie olomouckého tímu

Zvyšní striedajúci hráči Moulis a žemľa neodohrali potrebných 20 minút pre hodnotenie.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára