štvrtok 20. júla 2017

Ďalšie chvála pre McDavid. Prechod do NHL zvládne, verí mu Gretzky

Tie časy už bet365 sa ťažko vráti: bet365 mobil chudý mladík s iniciálami WG vletel do NHL a pripisoval si v drese Edmontonu Oilers bodové zisky, ktoré berú dych - stačí pripomenúť treba ročník 1981-82, v ktorom nazbieral 92 gólov a 120 asistencií.

Teraz je tu po dlhej dobe niekto, kto má konečne Oilers vrátiť smerom späť k týmto veleúspěšným časom. Môže byť Connor McDavid, zázračný kanadský teenager na korčuliach, treba niekedy tak úspešný ako Wayne Gretzky?

"Sám si spomínam, ako ma porovnávali s Guy Lafleur a Mikom Bossym. Potom prišiel chlapec menom Mario Lemieux, neskôr Crosby…Než mrknete okom, hneď v� �s porovnávajú s ďalším osemnásťročným talentom, "opísal Gretzky pre denník Edmonton Journal. "Tlak v NHL na neho bude desaťkrát väčšie, ale to je súčasť pozícia; veľkí hráči si v tom vyžívajú. Dodáva im to extra motiváciu. Mali som to tak ja, Bobby Orr, Mario Lemiuex. Nemyslím, že to Connorovi bude vadiť. "

McDavid pod enormným drobnohľadom je už dlho. Nebolo pochýb o tom, že sa stane jednotkou draftu. Udivuje v prvých prípravných kempoch. "Myslím, že veľa ľudí bude prekvapených jeho rýchlosťou," oceňuje Gretzky: "Keď už si budú myslieť, že ho majú, on im utečie. Preto si myslím, že prechod z juniorov medzi dospelých zvládne.Je to veľký krok, ale on na to so svojou strelou a rýchlosťou má, "verí vlastník najslávnejšieho drese s číslom 99.

Na názory hviezd na McDavid je Kanada mimoriadne zvedavá - a ten Gretzkého má samozrejme ešte vyššiu cenu . Už preto, že jednička draftu začne veľkú kariéru v rovnakom tíme, v mrazivom meste Edmonton.

Ako teda znie ďalšie postrehy od najpovolanejšieho?

"Každý 18-ročný chlapec je podobný: nebaví ho prať , nebaví ho si variť. Najlepšie, čo v tomto veku môžete v NHL urobiť, je čo najviac obmedziť všetky rušivé prvky a sústrediť sa výhradne na hokej. "

" Ak môže Connor vyhrávať trofeje? Schopnosti na to má, ale úprimne neviem, čo čakať.Liga je strašne defenzívne, keď mal naposledy najproduktívnejší 87 bodov. "

" Mne trvalo prvý sezónu 40 zápasov, než som si zvykol.


Po bet365 stavky polovici sezóny už si osvojí životný štýl, cestovanie, zápasy. A dúfam, že sa nebude báť lietanie ako ja: v Edmontone si ho užije naozaj veľa. "

< a href="http://www.newsocialbooks.com/story.php?title=bet365-bonus-3">bet 365 Takéto správy zatiaľ o Connor MCDAVID nie sú k dispozícii. To, že mu verí najslávnejší hráč histórie, mu určite dodá do prípravy ešte väčšiu chuť.

bet365 bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára